Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El Festival Internacional de Jazz de Terrassa, a Vacarisses

20 de març de 2023


Del 8 al 26 de març, se celebrarà la 42ª edició del Festival Internacional de Jazz de Terrassa. Després de 5 edicions consecutives, l’Esmorjazz de Vacarisses s’ha convertit en una de les cites més esperades pel públic del certamen.

 

Enguany, s'aposta per una producció especial pròpia que implica el Combo de l’Escola Municipal de Música de Vacarisses (EMMV) i la formació Afrojazz Quintet. Plegats, tiren endavant un projecte pedagògic que consisteix en un treball previ a l’aula de música, amb classes tutoritzades i coordinades pels seus directors: Jaume Badrenas de l’EMMV i Ignasi Coromina de l’Orquestra Africana de Barcelona.

 

La cita serà aquest dissabte al matí. Primer, el Combo de l’EMMV interpretarà una part del repertori d’Afrojazz Quintet i, a continuació, s'oferirà el concert de la formació barcelonina.

 

Afrojazz Quintet neix de l’Orquestra Africana de Barcelona, una formació de 2013 amb la intenció de divulgar l’enorme diversitat estilística i de gèneres nascuts al continent africà des dels anys 50 fins a l’actualitat. Amb aquesta intencionalitat, el quintet es basa en un repertori procedent d’autors africans i portat al terreny del jazz, un diàleg instrumental entre músics amb trajectòries molt diverses.  • Festival de Jazz de Terrassa
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats