Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Prova pilot per reorganitzar l’avinguda Muriel Casals

24 de febrer de 2023


L’objectiu principal d’aquesta actuació és millorar la seguretat d’una via amb un pas diari de més de vuit mil vehicles

 

Durant aquests dies, s’està duent a terme una prova pilot de reorganització de l’avinguda Muriel Casals, amb l’objectiu principal de millorar la seguretat a tota la via. Aquesta és de trama urbana i amb una velocitat permesa de 30 km/h.

 

El motiu d’aquesta actuació és el pas diari de més de vuit mil vehicles al llarg de tota la via, xifra que es preveu en augment per l’ampliació de personal d’alguna empresa del polígon industrial de Can Torrella. A més, cal afegir-hi el moviment d’estudiants de l’Institut; persones usuàries  de l’estació de tren, del poliesportiu i el camp de futbol municipals, i d’altres que van a establiments i empreses de la mateixa zona, ja sigui a peu o amb un vehicle no motoritzat.

 

A més, calia modificar els canvis de sentit de la via. Per exemple, hi havia tres senyals de stop que, en determinades circumstàncies, no eren segures i, alhora, se n’havia detectat un ús incorrecte en moltes ocasions.

Per tot plegat, s’hi han introduït dues noves rotondes: una al davant del complex esportiu i l’altra a la cruïlla entre l’avinguda Muriel Casals i el C/ Víctor Català. D’aquesta manera, es pretén facilitar la mobilitat dins una de les vies principals del nostre municipi.

 

D’altra banda, s’estan senyalitzant uns carrils per a bicicletes i patinets en tots dos sentits de la marxa, des de la cruïlla amb la BV-1211 fins al davant del poliesportiu Municipal. Aquest darrer serà un espai compartit amb vianants i vehicles no motoritzats, juntament amb el carril paral·lel al darrer tram de l’avinguda.  • Prova pilot per reorganitzar l’avinguda Muriel Casals.
  • Prova pilot per reorganitzar l’avinguda Muriel Casals.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats