Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El restaurant La Pastora, reconegut per la seva sostenibilitat

24 de febrer de 2023


La biblioteca municipal El Castell renova la seva certificació com a Punt d’Informació Turística

 

El Consell Comarcal, els municipis i els establiments turístics de la comarca treballen per fer del Vallès Occidental una destinació turística sostenible. La finalitat és protegir i millorar el patrimoni, tant natural com cultural, i desenvolupar un model de turisme responsable, ambientalment sostenible i socialment inclusiu i accessible que mantingui una relació equilibrada entre visitants i residents.

 

L’ens comarcal és el gestor encarregat de la implantació al Vallès Occidental del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere. Aquest és un programa que reconeix les bones pràctiques que, alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, tenen en compte la lluita contra el canvi climàtic, el medi ambient, el retorn social, les pràctiques econòmiques i l’entorn cultural en el qual es troben. L’impulsen la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

Aquest any, 32 empreses i entitats turístiques obtenen la certificació de sostenibilitat Biosphere Sustainable Lifestyle. Entre aquestes, hi ha el restaurant La Pastora, de Vacarisses. L’acte de lliurament va tenir lloc dimecres i, en representació del nostre municipi, van assistir-hi l’alcalde, Antoni Masana, i la regidora de Turisme, Olga Serra.

 

22 punts d’informació comarcals

Dimecres també es van lliurar les certificacions de Punt d’Informació turística. En total, s’han acreditat 5 nous punts d’informació i 17 han renovat la seva distinció, entre els quals hi ha la biblioteca municipal El Castell.  • Acte de lliurament de les certificacions Biosphere i dels Punts d'Informació Turística.
  • Acte de lliurament de les certificacions Biosphere i dels Punts d'Informació Turística.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats