Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’estudia la viabilitat d’un mercat de venda no sedentària a Vacarisses

22 de febrer de 2023


Aquest dissabte, s’enquestarà la ciutadania i alguns comerços sobre aquesta iniciativa per dinamitzar el teixit comercial de Vacarisses

 

L’Ajuntament de Vacarisses està estudiant la viabilitat d’un mercat de venda no sedentària a Vacarisses. L’objectiu de la iniciativa és dinamitzar-ne el teixit comercial per atraure més clientela, tant del municipi com de fora.

 

La primera fase de l’estudi, encarregat a la consultora J3B3, és analitzar l’oferta i la demanda comercial de Vacarisses i els municipis propers, mitjançant una enquesta a peu de carrer i dades secundàries sociodemogràfiques. Amb aquesta finalitat, el proper dissabte 25 de febrer, es faran enquestes a peu de carrer sobre hàbits de consum. Les respostes seran anònimes i estaran d’acord a la normativa vigent de protecció de dades.

 

La segona fase consistirà en estudiar els escenaris de viabilitat, tenint en compte les ubicacions i el context local. Finalment, s’elaborarà un pla de viabilitat basat en la gestió, l’impacte pressupostari i la normativa aplicada al mercat de venda no sedentària.  • Un dels carrers de l'illa de vianants de Vacarisses.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats