Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nou servei de benestar emocional

20 de gener de 2023


Va destinat a famílies amb filles i fills adolescents

 

La regidoria de Joventut ha posat en marxa Connectem, un nou servei destinat a famílies amb fills i filles adolescents. El seu objectiu és millorar el benestar emocional d’adolescents i joves a través de la intervenció directa, juntament amb les seves famílies.

 

La iniciativa parteix d’un recurs subvencionat del Consell Comarcal del Vallès Occidental i gestionat per l’entitat SOS Aldeas Infantiles. Aquesta es durà a terme en diferents municipis de la comarca. En el cas de Vacarisses, s’ha estructurat en dues línies d’intervenció:

  • Acompanyament individual a famílies que demanin suport en la gestió parental amb adolescents.
  • Sessions grupals amb famílies, on s’oferiran eines per millorar la gestió parental i es compartiran experiències.

En cap cas, pretén ser un servei de psicologia o teràpia, sinó que s’hi abordaran dinàmiques familiars o malestars relacionals per tal de donar eines i millorar la capacitació parental. Els motius de consulta poden ser molt diversos, des de gestió de l’ús de pantalles, límits i normes, comunicació intrafamiliar, neguit pels estudis, etc.

 

Les atencions s’oferiran setmanalment tots els dimarts, alternant horari de matí i tarda per poder-se adaptar a les necessitats de cada família. Per als acompanyaments familiars individuals, cal demanar cita a través del telèfon 646 04 81 83 (preferiblement, per Whatsapp), mentre que les sessions grupals es realitzaran també en dimarts, en un horari establert que es decidirà en funció de la disponibilitat de les famílies participants.  • Benestar
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats