Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Teatre social sobre la salut emocional a l’adolescència

9 de gener de 2023


S’oferiran dues sessions de Cr#sh. Tothom pot caure, una per a alumnat de l’Institut de Vacarisses i l’altra oberta a tot el públic


Com cada any, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vacarisses programa una obra de teatre amb contingut social destinada al col·lectiu jove. En aquesta edició, la seleccionada és Cr#sh. Tothom pot caure, que gira entorn la salut emocional en l’etapa de l’adolescència.


En el marc d’una prova esportiva, l’Alba, la Carla i el Gerard reviuen els moments més durs de la seva adolescència. L’edat de les hormones, dels like i de buscar l’aprovació de la resta. D’encaixar en un món que els dona l’esquena.


La companyia Mea Culpa es la responsable d’aquesta obra que, a través d’un espectacle fresc, humorístic i vitalista, vol ser un cant a l’autoestima i a les cures, per visibilitzar tot allò que mai ens van explicar. Perquè, al cap i a la fi, tothom pot caure.


S’oferiran dos passis de l’obra al Casal de Cultura, una sessió matinal per a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat, el dijous 12 de gener, i una sessió oberta a tot el públic, el divendres 13 de gener, a les 20 h. En aquest darrer cas, s’aplicarà la taquilla inversa, és a dir, pagar en finalitzar la representació segons es considera que val.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats