Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Continuen les actuacions per millorar l’aïllament de La Fàbrica

11 d'octubre de 2022


En breu, s’hi instal·laran plaques fotovoltaiques, se substituiran les finestres i es realitzarà una rehabilitació integral de la façana


A l’abril, es van iniciar les obres d’aïllament de la Sala Gran de La Fàbrica, impermeabilitzant la coberta plana i millorant els equips de climatització. El procés continuarà en breu amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques i la intervenció en altres elements de l’equipament.


D’una banda, es demoliran les actuals finestres de formigó per substituir-les per unes amb fusteria d’alumini, vidres laminars i cambra d’aire. De l’altra, es durà a terme una rehabilitació integral de la façana. Després de reparar esquerdes, coronaments i ampits, els paraments es tractaran superficialment, aplicant-hi suro projectat natural i triturat, procedent de l'escorça de l'alzina surera, un revestiment ecològic i respectuós amb el medi ambient.

 

Aquestes obres es finançaran gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, que ascendeix a 46.960,21 € i que inclou també millores al Casal de Cultura.  • Previsió de com serà la nova façana de La Fàbrica.
  • Diputació de Barcelona
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats