Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Èxit de la iniciativa solidària “Comes Tú, comen Ellos”

22 de desembre de 2022


Adreçada a restaurants i empreses d’alimentació de tot l’estat, vol recaptar fons per a infants necessitats i en situació d'extrema pobresa

 

El passat mes d’octubre va néixer la iniciativa solidària Comes Tú, Comen Ellos, de la mà de You Can Save Them Association, una ONG nascuda a Vacarisses i que té com a objectiu ajudar a infants necessitats i que viuen en situació d'extrema pobresa. El nou projecte va adreçat a restaurants i empreses d'alimentació de tot l’estat, per recaptar fons per a aquest col·lectiu vulnerable. El gran repte és ser el web i el perfil d’Instagram més gran, amb més seguiment i més establiments adherits que hagi existit mai fins ara!!!

 

Els restaurants i empreses d'alimentació col·laboradores poden participar-hi fent-se sòcies de You Can Save Them Association (a partir de tan sols 5€/mes) i, un cop donades d'alta, ja tindran presència continuada al web www.comestucomenellos.com (guia de restaurants que participen a la iniciativa) i al perfil d'Instagram @comestucomenellos, on s'aniran penjant fotografies i reels dels establiments i els seus productes, receptes, plats cuinats, etc.

 

De moment, ja podem dir que la iniciativa està sent tot un èxit. I és que, en poc més d’un mes, ja hi ha 20 restaurants que hi participen i 3 d'ells són de Vacarisses!!! (La Granja de Vacarisses, Cal Miguelón i El Cingle by Montse Estruch)

 

Ens ajudes a fer créixer aquesta iniciativa? Segueix el perfil d’Instagram @comestucomenellos!  • Èxit de la iniciativa solidària “Comes Tú, comen Ellos”
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats