Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Campanya de promoció de compra local per a aquest Nadal

14 de desembre de 2022


Impulsada des del Consell Comarcal i l’Ajuntament, vol incentivar el comerç de proximitat, a través de diversos materials

 

En el marc del suport als petits municipis que el Consell Comarcal del Vallès Occidental ofereix als ajuntaments del territori, s’ha engegat una campanya per promocionar la compra local durant la campanya de Nadal. L’acció compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Amb el lema Aquest Nadal, dona vida al teu poble, es vol incentivar la compra en el comerç de proximitat, els establiments de restauració i els serveis locals. Vacarisses és un dels municipis on s’implementa la campanya.

 

I és que Nadal és històricament la campanya més forta i potent per als petits comerços, podent arribar a suposar fins a un 25% de la seva facturació anual. Els sector comercial  inverteix grans esforços i recursos en aquesta temporada i és per això que, des dels ens locals i comarcals, s’ha volgut donar una ajuda addicional per fomentar la compra de proximitat i evitar així la fuga cap a municipis més grans o inclús a Barcelona.

 

Amb aquest objectiu, s’han editat elements com un cartell o materials per a xarxes socials. La imatge incentiva la població a passejar pels carrers del seu municipi, a buscar allò que necessita i a trobar-ho en els establiments comercials que es troben a prop seu. En la majoria dels municipis, el cartell també inclou un codi QR que enllaça amb el directori local de comerços, restaurants i serveis per poder consultar i conèixer els establiments propers.  • Campanya de promoció de compra local per a aquest Nadal
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats