Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Programa de suport a les dones en recerca de feina

5 de desembre de 2022


Endegat pel Consell Comarcal, a Vacarisses s’orientarà tres persones cap a noves ocupacions

 

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha obtingut una subvenció en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea amb els fons NextGeneration. Es tracta del Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà, que es centrarà en acompanyar dones en recerca de feina i orientar-les cap a noves ocupacions, especialment vinculades a les noves tecnologies, la digitalització i l’economia verda i circular.

 

El programa, que té per objectiu la realització d’itineraris individualitzats d’atenció i orientació, va destinat a la participació d’un total de 30 dones en situació de desocupació dels municipis de la comarca de fins a 10.000 habitants. Iniciat aquest mes de setembre, es troba en la seva fase de selecció de les participants i durarà fins el 31 de maig de 2023.

 

En el cas de Vacarisses, s’orientarà tres dones. Les interessades poden contactar amb la Borsa de treball de l’Ajuntament.

 

A les participants se’ls proporcionaran eines, capacitats i habilitats per afrontar els reptes del nou entorn digital, a través de la realització de tallers de competències digitals, economia verda i digital, i visites a empreses. A més, s’oferirà un itinerari d’acompanyament per a la millora de l’ocupabilitat i l’accés a l’ocupació, potenciant d’aquesta manera la participació de les dones en els sectors de les ocupacions tecnològiques, digitals i verdes.  • Dones treballant
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats