Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’augmenta la col·laboració amb Mossos davant la concentració de robatoris

21 de novembre de 2022


Es reforçaran els patrullatges i els controls conjunts amb la Policia Local, i es fa una crida a incrementar les mesures de seguretat als domicilis

 

En els dies que portem d’aquest mes de novembre, s’han denunciat 6 robatoris en domicilis del nucli urbà de Vacarisses. La xifra és més baixa comparada amb 2019, el darrer any abans de la pandèmia, quan va haver-hi 17 robatoris el mateix mes, en tot el terme municipal. El canvi d’enguany és la concentració d’aquest tipus de delictes al nucli, especialment en llars que limiten amb zones boscoses.

 

Per fer-hi front, l’Ajuntament de Vacarisses ha ampliat la col·laboració amb el cos de Mossos d’Esquadra i, per a això, aquest matí s’han reunit l’alcalde del municipi, Antoni Masana; el cap de la Policia Local, Xavi Matarín; el cap de l’Àrea Bàsica de Terrassa, l’intendent Marc Caparrós, i el seu sotscap, Carles Vallès. A la trobada, s’ha acordat augmentar el nombre de patrullatges conjunts de Mossos i Policia Local, inclosos els de paisà; realitzar més controls en els accessos al nucli i reforçar-hi la presència d’agents, sobretot a les zones boscoses. A més a més, s’està valorant la possibilitat de fer proves amb drons i càmeres tèrmiques per investigar l’autoria dels robatoris.

 

Des de la Policia Local, es demana a la població incrementar les mesures de seguretat al domicili, com tancar tots els accessos a l’habitatge i avisar el veïnat en cas de marxar fora uns dies.  • S’augmenta la col·laboració amb Mossos davant la concentració de robatoris.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats