Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Castells de sis a Vacarisses

4 d'octubre de 2022


Potes Roges, la colla castellera de Vacarisses, va carregar i descarregar el 3 de 6 i el 4 de 6 per la Festa Major d'enguany, acompanyats dels Falcons de Vilafranca. Aquesta gesta, tan esperada per tots els membres de la colla, va fer emocionar grans i petits i els anima a continuar assajant per aconseguir carregar tres castells de sis i un pilar de quatre en una mateixa actuació, i així passar a ser colla reconeguda dins el món casteller.

 

Cada dimarts i divendres, Potes Roges assaja a la plaça de la Dona. Són assajos on es treballa tècnica, però també s'hi posen en joc valors importants, i es convida tothom que en tingui ganes a participar i provar. No hi ha pilar, torre ni castell sense pinya, tronc o enxaneta; per tant, tothom hi és benvingut: alts o baixos, petits o grans, molt compromesos o no tant. Faran tres assajos especials abans de la seva diada: l'11, el 13 i el 14 d'octubre a les 19:45 h, i totes les mans seran benvingudes.

 

La diada de Potes Roges serà el 14, 15 i 16 d'octubre, amb actes per a tots els gustos. El divendres 14 hi haurà refrigeri per a tothom qui hagi vingut a l’assaig especial. Farem un sopar compartit de carmanyola a la Fàbrica, seguit de concerts i ballaruga. El dissabte, a partir de les 17:30 h a la pista de Can Serra, hi haurà gimcana castellera, xocolatada i espectacle infantil. Diumenge a les 12 h, hi haurà l'actuació castellera a la Plaça Major, amb els Castellers de Santpedor i els Castellers de la Il·lusió com a colles convidades.

 

Potes Roges vol ser una colla gran de persones i de valors, que enlairi castells i que faci vibrar tothom. És per això que fa una crida a participar en els actes de la seva diada.

 

Potes Roges  • Castells de sis a Vacarisses
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats