Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Reclamem una atenció digna i més serveis al CAP de Vacarisses

15 de setembre de 2022


Els propers dies, es reincorporarà la pediatra i, en breu, s'oferiran nous serveis, com infiltracions, ecografies i crioteràpia

 

Durant els darrers mesos, l’Ajuntament de Vacarisses ha seguit treballant per avançar en les reivindicacions de millora al CAP del nostre municipi. Així, s’ha anat reunint amb diferents interlocutors i interlocutores de l’Àrea Bàsica, a més de mantenir un contacte estret amb la nova directora de l’Equip d’Atenció Primària de Montserrat.

 

Una de les darreres millores aconseguides és la reincorporació, l’última setmana de setembre, de la pediatra del CAP. A més, després de l’aturada per la pandèmia, s'oferiran nous serveis, previstos a partir de les properes setmanes:

  • Infiltracions: es preveu obrir les agendes durant el mes d’octubre, amb atenció dos dies al mes per assumir pacients pendents.

  • Ecografia: l’ecògraf s’ubicarà a Vacarisses a partir de finals de setembre.

  • Crioteràpia: s’està formant personal d’infermeria en aquest mètode. Es preveu obrir les agendes a finals d’octubre.

Resta pendent l’obertura del CAP a la tarda, una qüestió en què l’Ajuntament es mostrarà inflexible. I és que entenem la manca generalitzada de personal mèdic i sanitari, però arrosseguem una situació injusta per a Vacarisses, el municipi de l’Àrea Bàsica amb més població. Tant pel número d’habitants com per la seva ubicació geogràfica, el CAP Vacarisses hauria de ser la capçalera de tota l’àrea.

 

Per tot plegat, l’Ajuntament seguirà treballant amb les diferents administracions implicades per aconseguir més millores. En breu, hi haurà una reunió amb la gerència territorial de l’Institut Català de la Salut i amb la subdirecció general de Coordinació de Salut Pública a la Catalunya Central, i la propera setmana, una trobada amb el diputat Juli Fernández, membre de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya. A més, l’Ajuntament s’unirà a totes aquelles iniciatives que serveixin per pressionar a l’hora de millorar l’atenció sanitària del nostre municipi.


Relació directori

CAP de Vacarisses

  • Telèfon 93 828 02 74 i 902 111 444 (24 hores al dia, tots els dies de l'any)


  • CAP de Vacarisses. Autor: David Martín
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats