Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Situació del subministrament d’aigua

12 d'agost de 2022


L’obra de canalització del nou pou d’El Palà avança amb normalitat i dins el termini previst

 

L’obra de canalització del nou pou d’El Palà avança amb normalitat i dins el termini previst. A dia d’avui, la rasa va pel carrer de les Roselles cap al carrer Petúnies, havent realitzat una distància de quasi un quilòmetre. Ara s’entra en una fase de més dificultat, de manera que els treballs es podrien alentir. Des de l’Ajuntament, s’agraeix la paciència i la comprensió del veïnat afectat per aquesta actuació.

 

A l’espera de l’aigua d’aquest nou pou, Mina, Aigües de Terrassa, segueix aportant un volum extra a tot el municipi, tot i que és irregular i depèn de les pròpies necessitats.

 

Per la seva banda, l’Ajuntament de Vacarisses continua aportant aigua als dipòsits amb cubes. Tot i això, per garantir el subministrament la resta del dia, cal mantenir les restriccions de les 23 a les 9 h.

 

I és que la situació d’extrema sequera no ha acabat i, a més, es va prolongant en el temps, fet que pot comportar greus conseqüències si les condicions meteorològiques no varien aviat.

 

Per tot plegat, cal ser conscients, ara més que mai, que l’aigua és un bé escàs. Gràcies per la vostra col·laboració.  • Situació del subministrament d’aigua.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats