Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El conseller d’Interior demana precaució des de Vacarisses davant les elevades temperatures

21 de juliol de 2022


Joan Ignasi Elena ha visitat el nostre municipi per signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament

 

Aquest matí, Vacarisses ha rebut la visita del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament per aplicar mesures alternatives a menors amb denúncies per consum o tinença de drogues. Durant la compareixença davant els mitjans per explicar aquesta iniciativa, Elena ha explicat la darrera actualització del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya, Infocat.

 

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, es preveu una onada de calor extraordinària, amb temperatures molt per sobre de les habituals en aquesta època, sumades a la sequera acumulada. Davant d’això, l’Infocat ha renovat les mesures i les restriccions ja establertes, fruit del manteniment del nivell 3 del Pla Alfa per elevat risc d’incendi forestal i vigents fins dilluns. A més, s’han incrementat les zones afectades, el major nombre fins ara: 357 municipis, 27 comarques i 11 massissos, entre els quals hi ha Montserrat.

 

El conseller d’Interior ha aprofitat la proximitat de Vacarisses amb el Pont de Vilomara per demanar precaució i ha refermat el compromís de tots els cossos d’emergència que continuen treballant preventivament i reactivament, incloses les ADF i els equips de voluntariat. Elena també s’ha adreçat a la població per demanar autocontenció i que s’avisi quan es detecti una columna de fum, remarcant la importància d’apagar el foc amb rapidesa. A més, per la intensitat de l’onada de calor, ha fet una crida a tenir cura de la salut, sobretot, de les persones més vulnerables.  • El conseller d'Interior i l'alcalde de Vacarisses, atenent els mitjans de comunicació.
  • El conseller d'Interior i l'alcalde de Vacarisses, atenent els mitjans de comunicació.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats