Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’estudia com fer la connexió d’aigua en alta

19 de juliol de 2022


Des de Taigua, s’informa que s’està analitzant si l’aigua es podrà dur directament des de Terrassa o des de Viladecavalls

 

Dilluns, l’alcaldessa de Rellinars, Marta Roqué; l’alcalde Vacarisses, Toni Masana, i el regidor d’Obres i Serveis, Pere Casas, es van reunir amb membres de l’equip tècnic de Taigua, Aigua Municipal de Terrassa. En la trobada, es va informar sobre l’evolució del projecte de la connexió d’aigua en alta des de Viladecavalls, la principal solució a l’actual problema d’abastiment que pateix el nostre municipi.

 

No es parteix des de zero, ja que es treballa sobre un projecte iniciat fa uns anys i frenat per la crisi econòmica de 2007 i la posterior municipalització de l’aigua a Terrassa, entre altres motius. Des de Taigua, s’ha assegurat que, respecte a aquest projecte inicial, només caldrà actualitzar els imports i estudiar si la connexió podria ser directa des de Terrassa o bé des de Viladecavalls.

 

Properament, els ajuntaments afectats es reuniran amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per encarrilar l’execució del projecte el més ràpidament possible.  • Un dels pous que abasteixen d'aigua Vacarisses.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats