Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Les queixes per les pudors es fan arribar a les institucions implicades

14 de juliol de 2022


L’Ajuntament de Vacarisses ha enviat una nova notificació a l'Agència Catalana de Residus i a la Direcció General de Qualitat Ambiental sobre els darrers episodis causats per l’abocador de Collcardús

 

El passat divendres 8 de juliol, l’Ajuntament de Vacarisses va enviar una notificació amb el volum de queixes recopilades en els darrers episodis de pudors. Aquesta es va fer arribar a l'Agència Catalana de Residus i a la Direcció General de Qualitat Ambiental perquè tinguin coneixement de les molèsties que l’abocador de Collcardús continua causant a la població vacarissana. Aquesta és la tercera notificació que s’envia a ambdues institucions, després de les comunicades a l’abril i el juliol de 2021.

 

La situació actual de l’abocador i els episodis de pudors s’han tractat també avui en una reunió mantinguda entre l’alcalde de Vacarisses, Toni Masana; el regidor de Medi Ambient, Pere Casas, i el director de l'Agència Catalana de Residus, Isaac Peraire. Des de l’Ajuntament, se l’ha informat del malestar perllongat que provoquen les pudors i s’ha reiterat el compromís que l’abocador de Collcardús es clausuri un cop s’arribi al màxim de tones pactades.  • Casas, Masana i Peraire.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats