Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Diagnòstic comunitari de salut de la població

13 de juliol de 2022


S’estudiaran les necessitats de salut física, mental i emocional dels habitants de Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Vacarisses i Rellinars

 

L’Equip d’Atenció Primària Montserrat i els ajuntaments dels municipis als quals dona cobertura s’han alineat per fer un diagnòstic comunitari de salut de la població, que té com a objectiu detectar les necessitats de salut física, mental i emocional que tenen les persones que habiten aquestes quatre localitats. Així mateix, s’estudiaran les entitats i els recursos comunitaris que generen salut en la població.

 

L’acord és fruit de les reunions que s’han dut a terme entre el referent de benestar emocional i comunitari de l’EAP Montserrat de l’ICS Catalunya Central, Aleix Hildebrandt, i les representants dels ajuntaments implicats: Olga Serra, primera tinenta d'alcaldia i regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Vacarisses; Olga Urraca, regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat; Marta Roqué, alcaldessa de l’Ajuntament de Rellinars, i Neus Palacios, regidora de Salut de l’Ajuntament de Castellbell.


El diagnòstic comunitari de les necessitats de salut de la població s’iniciarà l’any vinent. Primer, es recopilaran dades quantitatives (demogràfiques, mèdiques, etc.) i després, es realitzaran entrevistes amb grups focals de població (per edat, lloc de residència, etc.) per determinar quins actius i mancances de salut detecten. Tota aquesta informació ha de facilitar la presa de decisions per part dels ajuntaments per millorar l’estat de salut de cada una de les comunitats en què es realitza l’estudi.  • Les representants dels quatre ajuntaments implicats amb el referent de benestar emocional i comunitari.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats