Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Fi de curs de L’Aula

7 de juliol de 2022


Unes imatges inspiradores, una cançó interpretada per les alumnes i un pica-pica a la terrassa d’El Castell acomiaden l’alumnat d’anglès, xinès, català, competència digital i preparació a les proves d’accés

 

Una trentena de persones que han participat en les activitats formatives de L’Aula durant el curs 2021-2022 van retrobar-se el passat 29 de juny per celebrar una festa de comiat a la terrassa d’El Castell. A través d’una dinàmica amb imatges, van compartir què significa “aprendre” per a cadascú, així com la seva experiència durant el curs.

 

Tot seguit, les alumnes de català Bàsic 1 van cantar la cançó assajada durant les classes, Escriurem, de Miki Núñez, que ha adquirit un matís especial amb els accents particulars de les diverses llengües maternes. Van cloure l’acte les mostres d’agraïment i les paraules de la regidora d’Educació, Paola Moral.

 

L’Aula acomiada, així, un curs més amb una valoració molt satisfactòria i treballant ja en millores i noves propostes, com el curs de preparació a les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior, i les formacions Les eines de Google i Tractament de fotografies i vídeos amb el mòbil.  • Fi de curs de L’Aula.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats