Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es presenta a Terrassa el Pacte Nacional per la Llengua

23 de juny de 2022


Es tracta d’un procés participatiu per recollir aportacions sobre el futur del català en un document que servirà de base per al Pla de Política Lingüística de la Generalitat

 

Dimarts, el secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Xavier Vila, va presentar el Pacte Nacional per la Llengua, al Vapor Universitari de Terrassa. En representació de l’Ajuntament de Vacarisses, van assistir-hi l’alcalde, Antoni Masana; la regidora d’Educació, Paola Moral, i la primera tinenta d’Alcaldia, Olga Serra.

 

El Pacte Nacional per la Llengua consisteix en un procés participatiu en què entitats, institucions i ciutadania a títol individual poden fer les seves aportacions per preservar la salut del català. L’objectiu és recollir totes aquestes aportacions en un document que servirà de base per al Pla de Política Lingüística de la Generalitat.

 

El Pacte Nacional per la Llengua és fruit d’un encàrrec del 80 per cent del Parlament de Catalunya al Govern per garantir el futur de la llengua. Iniciat al febrer, el procés participatiu recorrerà diferents ciutats fins al setembre i es preveu poder signar un document de consens cap a finals d’anys.

 

Des de l’Ajuntament de Vacarisses, us animem a participar-hi, clicant aquest enllaç.  • Pacte Nacional per la Llengua
  • Es presenta a Terrassa el Pacte Nacional per la Llengua
  • Es presenta a Terrassa el Pacte Nacional per la Llengua
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats