Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Els negocis de proximitat avancen en digitalització

21 de juny de 2022


Després de mesos d’assessorament i acompanyament, al juny s’han iniciat diverses píndoles formatives en línia

 

El passat mes de febrer donàvem el tret de sortida al projecte Treball, Talent i Tecnologia a Vacarisses, per recolzar la transformació digital de comerços, restauració i serveis que tinguessin la mirada posada en salut i qualitat de vida, sostenibilitat i/o oci i turisme. Durant els darrers mesos, una agent de capacitació i dinamització digital ha visitat, assessorat i acompanyat un grup de negocis del municipi interessats en avançar cap a la seva pròpia transformació digital, ja que cadascun té un ritme i unes casuístiques específiques.

 

Per continuar avançant, al juny, s’han iniciat les píndoles formatives en temes concrets per a la digitalització dels negocis locals: WhatsApp Business, Aparador virtual a Google, Instagram i Instagram reels i stories, i Fotografies amb l’smartphone. Amb una durada de dues hores, aquestes formacions es fan en línia perquè siguin el més compatibles possible amb l’horari dels negocis de proximitat. A partir de setembre, s’oferiran noves píndoles formatives, a més de l’assessorament i l’acompanyament que inclou el projecte.

 

La participació a Treball, Talent i Tecnologia no suposa cap cost per als comerços, ja que l’executa l’Ajuntament de Vacarisses en col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental i amb la subvenció de la Diputació de Barcelona.

 

Si tens interès en la transformació digital del teu negoci a Vacarisses i t’agradaria participar-hi, envia un correu electrònic a promociovacarisses@gmail.com, amb l’assumpte “Negoci TTT” i indicant el teu interès, i ens posarem en contacte amb tu. I si estàs a l’atur i/o vols millorar laboralment tot guanyant habilitats digitals per treballar en comerços, restauració i/o serveis, també et podem ajudar! En aquest cas, cal indicar “Persones TTT” a l’assumpte del correu electrònic.  • Tecnologia
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats