Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Enquesta al CAP sobre el bon ús dels antibiòtics

9 de juny de 2022


La setmana vinent se us convidarà a respondre-la a través d’un codi QR

 

Si visiteu el CAP de Vacarisses del 13 al 19 de juny, tindreu la possibilitat de respondre a una enquesta que us permetrà descobrir el vostre grau de coneixement sobre la resistència als antibiòtics. Aquesta iniciativa forma part d’un estudi impulsat per la Unitat de Farmàcia de l’Institut Català de la Salut (ICS) per esbrinar què sap la població sobre el consum d’aquest medicament i ajudar a prendre consciència sobre la importància de fer-ne un bon ús perquè no perdin efectivitat.

 

L’enquesta, formulada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), consta de sis preguntes i qui la respongui podrà saber de seguida si la seva resposta és la correcta i si no ho és, se li indicarà l’adequada perquè la conegui. El personal d’Atenció a la Ciutadania i de Farmàcia de l’atenció primària s’encarregarà de convidar les persones usuàries a respondre l’enquesta a través d’un codi QR que trobaran en cartells i fullets distribuïts pel centre durant la setmana vinent. La mateixa enquesta, anònima i confidencial, també es podrà respondre a les farmàcies del territori.

 

Els primers resultats es faran públics durant la Setmana Mundial de Conscienciació sobre l’Ús dels Antibiòtics, que se celebrarà al novembre. L’estudi compta amb la col·laboració del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.


Relació directori

CAP de Vacarisses

  • Telèfon 93 828 02 74 i 902 111 444 (24 hores al dia, tots els dies de l'any)


  • Enquesta al CAP sobre el bon ús dels antibiòtics
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats