8 de juny de 2022
Una croqueta ha estat la proposta que ha rebut més vots
Amb la celebració de nou de la Festa de la Vaca, el darrer cap de setmana de maig, es va tornar a organitzar la Ruta de la Tapa del segle XVIII. A l’edició d’enguany, van participar una setena de bars i restaurants de Vacarisses.
La clientela que va tastar les tapes presentades va poder votar la que consideraven millor. La de Cal Miguelón, a Can Serra, ha estat la proposta amb més vots: croqueta de cérvol amb pernil d’ànec, foie, trufa negra silvestre i un vel de cansalada de jabugo amb salsa de trompetes de la mort i cama-secs. La croqueta estava arrebossada amb quicos triturats, panko i ametlla torrada molta.
A més, entre totes les persones que van votar la millor tapa del segle XVIII s’ha sortejat un àpat per a dues persones en qualsevol dels bars i restaurants participants. En aquest cas, el guanyador ha estat Marc Garcia. Enhorabona a tothom!
Relació directori