Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El Restaurant La Pastora rep la certificació de sostenibilitat Biosphere Sustainable Lifestyle

3 de juny de 2022


L’ha obtinguda 37 empreses i entitats turístiques de 14 municipis del Vallès Occidental

 

El Compromís Biosphere Sustainable Lifestyle és un programa adreçat a empreses, serveis i entitats públiques de les comarques de la província de Barcelona que volen acreditar i millorar la seva gestió en sostenibilitat i el seu posicionament turístic. Reconeix les bones pràctiques que, alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, tenen en compte la lluita contra el canvi climàtic, el medi ambient, el retorn social, les pràctiques econòmiques i l’entorn cultural en què es troben. L’impulsen la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i l’ens gestor encarregat de la implantació a la nostra comarca, el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

 

Per obtenir aquesta certificació, les empreses i entitats han de treballar durant un any en l’augment de la sostenibilitat, formant-se, implantant millores cada any i donant compliment a les bones pràctiques d’un manual sectorial. Enguany, l’han obtinguda 37 empreses i entitats turístiques de 14 municipis del Vallès Occidental. A Vacarisses, l’ha rebut el Restaurant La Pastora, ubicat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. L’acte de  lliurament de la certificació de turisme sostenible Biosphere Sustainable Lifestyle va tenir lloc ahir, a l’exterior del Consell Comarcal.

 

Una destinació turística sostenible

El Consell Comarcal, els municipis i els establiments turístics de la comarca treballen per fer del Vallès Occidental una destinació turística sostenible. La finalitat és protegir i millorar el patrimoni, tant natural com cultural, i desenvolupar un model de turisme responsable, ambientalment sostenible i socialment inclusiu i accessible, que mantingui una relació equilibrada entre visitants i residents. En aquest sentit, el turisme sostenible és beneficiós per a qui ens visita, ja que la qualitat de la seva experiència turística augmenta en un entorn cuidat i amb una bona acollida per part de qui habita el territori.


Relació directori

Restaurant La Pastora

 • Descripció Reformat recentment, està ubicat al Parc Natural de Sant Llorenç i l’Obac, amb una impressionant panoràmica de Montserrat, característica que el fa ideal per a excursionistes i ciclistes. Ofereix esmorzars, amb torrades de pa de pagès fredes o calentes, i dos tipus de menú per dinar, amb les seves corresponents opcions infantils i versions sense gluten per a persones celíaques.
 • Adreça Casa Nova de l’Obac - Ctra. Terrassa a Rellinars, km. 9,8
 • Horari AGOST 2022 : Tots els caps de setmana OBERT!!!
  Dissabte de 8:30 a 13:00 h i de 20:00 a 23:00 h
  Diumenge de 8:30 a 17:30 h
 • Telèfon 609 703 734 (reserves)
 • Email txellfolch@gmail.com
 • Web https://lapastora.wixsite.com/lapastora


 • El Restaurant La Pastora rep la certificació de sostenibilitat Biosphere Sustainable Lifestyle.
 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats