Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

En marxa el projecte de connexió d’aigua des de Viladecavalls

1 de juny de 2022


Totes les administracions implicades coincideixen en la necessitat i la urgència de sumar esforços per tirar-ho endavant el més aviat possible

 

Aquest dilluns, l’alcalde de Vacarisses, Antoni  Masana, i el regidor d’Obres i Serveis, Pere Casas, es van reunir amb el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes; la regidora d’Aigua de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares, i representants de Taigua, Aigua Municipal de Terrassa. Durant la trobada, es va estudiar la manera més àgil de realitzar la connexió en alta per portar aigua des de Viladecavalls fins a Vacarisses.

 

La sintonia amb totes les administracions implicades és absoluta i es coincideix en la necessitat i la urgència de sumar esforços per tirar endavant el projecte el més aviat possible. En el termini d’unes setmanes, es convocarà una nova reunió per continuar avançant en aquesta fita, conscients de la seva importància, però també de la complexitat del procés.  • En marxa el projecte de connexió d’aigua des de Viladecavalls.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats