Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’aprova la instal·lació d’una estació de bombeig d’aigua a Els Caus

25 de maig de 2022


L’objectiu és evitar que la part alta de la urbanització es quedi sense subministrament, sobretot en la situació actual d’emergència i preveient l’aportació de Mina, Aigües de Terrassa, a la resta de Vacarisses

 

El darrer punt que es va debatre al ple ordinari de maig de l’Ajuntament de Vacarisses, celebrat ahir al vespre, va entrar per urgència a l’ordre del dia. Es tracta de la instal·lació d’una estació de bombeig a Els Caus perquè, especialment la part alta de la urbanització i el carrer de la Corba, no es quedin sense aigua. Amb una vigència de 25 anys, es preveu que aquesta estació també ajudi en la situació actual d’emergència, evitant problemes en el subministrament si Mina, Aigües de Terrassa, aporta més volum d’aigua a altres zones de Vacarisses. Tant aquest punt com la resta del ple van ser aprovats per unanimitat de tots els grups municipals.

 

Aprovada la gratuïtat del curs P2 d’escola bressol

Ahir també es va aprovar la incorporació a l’ordenança fiscal corresponent de la gratuïtat de P2 (ara dit Infantil 2) a les escoles bressol municipals, El Cuc i El Xic. Per tant, de cara al proper curs escolar 2022-2023, els infants d’aquest nivell queden exempts del pagament de la quota pel servei d’assistència de 9 a 12 h i de 15 a 17 h. En canvi, s’hauran de continuar abonant serveis complementaris com matiners i menjador.

 

Subvencions per a material didàctic

Un altre punt de la regidoria d’Educació va ser l’aprovació inicial de les bases que regulen l’atorgament de subvencions de l’Ajuntament de Vacarisses per adquirir llibres de text i material didàctic complementari i informàtic, per al curs escolar 2022-2023. Adreçada a infants escolaritzats i residents al municipi, la convocatòria és la mateixa del curs anterior. La regidora d’Educació, Paola Moral, va explicar també que es manté l’import de 90 euros per la compra d’un ordinador, “ja que encara no és segur que la Generalitat en faciliti a l’alumnat de l’ESO”.

 

Festes locals de 2023

El ple d’ahir va acordar també les festes de Vacarisses de l’any vinent: el 6 d’abril, coincidint amb el Dijous Sant, i el 26 de maig, festivitat de Sant Felip Neri, patró del municipi.

   • Ple de 24 de maig de 2022
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats