Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Noves accions per millorar el subministrament d’aigua

20 de maig de 2022


S’agraeix l’esforç de la població i es demanen disculpes pels desajustos horaris en els talls i el restabliment de l’aigua, que s’intentaran millorar avui

 

Des de l’Ajuntament de Vacarisses, es continua treballant per millorar la situació d’emergència en el subministrament d’aigua que s’està vivint. D’una banda, s’està exigint a Mina, Aigües de Terrassa, que aporti al municipi el cabal establert al conveni que es va signar l’any 2000 i que no s’està complint.

 

D’altra banda, es preveu convocar en breu un reunió amb l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el director general de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Samuel Reyes, per agilitzar el projecte de la connexió de Vacarisses a la xarxa d’abastament d’aigua, a través de Terrassa Aigua (TAIGUA).

 

Avui és el tercer dia de la prospecció per fer un pou a El Palà. El següent pas serà analitzar els resultats sobre el cabal d’aigua que podria proporcionar. A més a més, es continua treballant en la recuperació de la mina de Can Còdol.

 

Per abordar la situació actual, s’ha constituït una mesa d’emergència amb membres dels grups municipals del consistori i personal tècnic de l’Ajuntament, que es reuniran periòdicament.

 

Finalment, l’Ajuntament de Vacarisses agraeix a la població el seu esforç i comprensió, i demana disculpes pels desajustos horaris en els talls i el restabliment del subministrament d’aigua que es va anunciar. Cal tenir en compte la complexitat de la xarxa, en un municipi molt extens i amb desnivells considerables, que allarguen el procés. Avui s’intentarà millorar-ho.

 

L’Ajuntament també vol agrair la tasca del seu personal, especialment, de la brigada municipal pel seu compromís de servei públic.  • Aigua
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats