Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Millora els teus coneixements digitals i tindràs més oportunitats!

9 de maig de 2022


Si treballes o vols treballar en negocis de comerç, restauració o serveis


La difusió d’una oferta, la comunicació amb la clientela, la gestió de compres o els serveis requereixen cada vegada més l’ús d’eines digitals per adaptar els negocis a les demandes de la ciutadania. Així, qui treballa en comerços, restaurants i empreses de serveis a les persones ha d’incorporar coneixements i desenvolupar habilitats en aquesta línia.


Per adaptar el teu perfil professional a aquesta situació de transformació digital és important identificar el teu nivell i les possibilitats de millora, per preparar-te i oferir un valor afegit, ja sigui en un procés de selecció, per mantenir el lloc de treball o per aconseguir una promoció professional a la teva empresa. Tot això és necessari en un context en què les empreses, per ser competitives, han de comptar amb persones amb talent digital per afrontar el canvi d’hàbits i valors en el consum.


Per millorar la teva ocupabilitat envers negocis de comerç, restauració o serveis, et proposem participar en el Programa Treball, Talent i Tecnologia. Subvencionat per la Diputació de Barcelona i desenvolupat per l’Ajuntament de Vacarisses amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental, t’ofereix la possibilitat de participar en les activitats del projecte Activitat local i de serveis a persones i ciutadania. Pots començar assistint a la primera sessió, que servirà per marcar passos posteriors.


Quan: dimarts, 17 de maig
Hora i lloc (tria l’opció que et sigui més favorable):

  • De 9.30 a 11.30 h, presencialment, a la Sala B de La Fàbrica - Borsa de Treball (Ctra. de la Bauma, 1 – Vacarisses)
  • De 13.30 a 15 h, en línia (Zoom)

Preu: gratuït
Inscripcions: bit.ly/3LGOR2f


Es tracta d’una iniciativa per a la ciutadania de Vacarisses que s’ofereix des del Servei d’Ocupació Local (SOL) de l’Ajuntament, amb l’objectiu d’ajudar persones aturades, per augmentar les possibilitats de trobar feina, o de millorar els coneixements de persones en actiu, per mantenir el seu lloc de treball o reorientar el seu perfil de cara a noves ocupacions.


Per a més informació, pots enviar un correu electrònic a promociovacarisses@gmail.com, amb l’assumpte “Persones TTT”, tot indicant el teu interès.  • Tecnologia
  • Millora els teus coneixements digitals i tindràs més oportunitats!
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats