Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Visita del diputat Pere Pons a la cruïlla entre el C/ Salvador Badia i la BV-212

28 d'abril de 2022


La reordenació d’aquesta travessera ha suposat una millora considerable de l’accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat

 

Dimarts, es va fer la inauguració oficial de la cruïlla entre la carretera BV-212 i el carrer Salvador Badia. Hi va assistir el diputat d’Infraestructures Viàries i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, que va visitar el nou espai acompanyat de l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana Ubach.

 

El resultat és una plataforma única a la calçada amb zones diàfanes que fomenten la mobilitat a peu. I és que la reordenació d’aquesta travessera ha suposat una millora considerable de l’accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat en general, especialment per la connexió que suposa entre els diferents equipaments del nucli urbà.

 

Les obres realitzades han consistit en la conversió en plataforma única del tram de la cruïlla, la implantació de passos de vianants i l’ordenació de l’aparcament i la parada del bus. A més, s’hi han fet treballs de drenatge i sanejament dels carrers, s’hi han plantat arbres i vegetació arbustiva i s’hi ha col·locat mobiliari urbà i nou enllumenat públic. També s’han soterrat els serveis i s’han fet millores en la senyalització horitzontal i vertical. Tot plegat ha tingut un cost de 387.153 euros, dels quals l’Ajuntament de Vacarisses ha aportat 210.457 euros i la Diputació de Barcelona, els 176.696 euros restants. L’Ajuntament de Vacarisses tindrà un retorn de 114.000 euros del pressupostat per la baixa econòmica de la licitació.

 

Aquesta acció de l’Ajuntament de Vacarisses i la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) números 3 (Salut i benestar) i 9 (Indústria, innovació i infraestructures).  • Visita del diputat Pere Pons a la cruïlla entre el C/ Salvador Badia i la BV-212.
  • ODS 3.jpg
  • ODS 9.jpg
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats