Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Aprovada la normativa de l’Escola Municipal de Música

29 d'abril de 2022


La revisió del padró d’habitants, amb més de 7.300 persones, va ser l’altre punt de l’ordre del dia del ple d’ahir

 

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Vacarisses va acollir ahir al vespre la sessió ordinària d’abril, amb tots els punts de l’ordre del dia aprovats per unanimitat. El primer feia referència a la normativa per regular l’organització i el funcionament interns de l’Escola Municipal de Música.

 

La regidora d’Educació, Paola Moral, va explicar que “un dels objectius és establir de forma clara i coherent les relacions entre els diferents sectors que formen part de la comunitat educativa”. Així, la Normativa d’Organització i Funcionament del Centre (NOFC), aprovada ja pel claustre de l’Escola Municipal de Música, reflecteix les regles i els drets de qui participa en el procés educatiu i estructura normes tècniques, funcionals, pedagògiques i administratives. Moral va cloure la seva intervenció agraint la feina realitzada per l’equip directiu de l’escola de música i la tècnica d’Educació de l’Ajuntament.

 

L’Escola Municipal de Música de Vacarisses va obrir les seves portes l’any 2009. Des de llavors, ofereix un programa de formació musical de qualitat destinat a totes les edats i basat en la pràctica instrumental grupal.

 

7.370 habitants

L’altre punt de l’ordre del dia del ple va ser la revisió del padró d’habitants a data d’1 de gener de 2022, de 7.370 persones.

 

   • Ple de 28 d'abril de 2022
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats