Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es presenten els resultats del projecte SexAfin

19 d'abril de 2022


Es basa en el dret d’infants i joves al coneixement i la informació com a aspectes clau de la salut sexual i reproductiva

 

Alumnes de 2n, 4t i 6è dels centres Font de l’Orpina i Pau Casals han participat en el projecte d’educació afectivosexual i reproductiva SexAfin. Impulsat per la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Vacarisses, va dirigit a la comunitat educativa de les escoles de primària (infants, mestres i famílies). 


Emmarcat en una metodologia de recerca/acció, es basa en el dret d’infants i joves al coneixement i la informació com a aspectes clau de la salut sexual i reproductiva. L’objectiu final és que puguin créixer tot desenvolupant habilitats i actituds que fomentin el respecte a les diversitats, el propi cos, les emocions i les sensacions pròpies i alienes, així com la possibilitat de gaudir d’experiències sexuals plaents i segures, lliures de qualsevol coacció, discriminació i violències.

 

A banda d’organitzar activitats per a l’equip docent, l’alumnat i les famílies de les escoles, el projecte inclou accions de difusió i sensibilització de la resta de la comunitat educativa. Per cloure’l, es presentaran els resultats dels infants i els seus dibuixos, en un acte obert a tota la població, el divendres 6 de maig, a la Sala dels Cups d’El Castell. Us hi esperem!  • Es presenten els resultats del projecte SexAfin.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats