Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Orientació juvenil en formació i ocupació

8 d'abril de 2022


A Vacarisses, l’assessorament directe i presencial es fa els dijous a la Borsa de Treball i al Punt de Vol

 

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat enguany una nova edició del programa Referents d’Ocupació juvenil, que dona suport a l’orientació de joves del territori durant 2022. El programa té l’objectiu de facilitar i acompanyar la seva transició cap al sistema educatiu, laboral i/o ocupacional.

 

A través del treball en xarxa i transversal dels diferents dispositius que treballen amb el col·lectiu juvenil, s’ofereixen els recursos més adequats en funció de les casuístiques personals i/o socials de cada persona. Durant el 2021, es van aconseguir un total de 47 insercions formatives i 89 de laborals.

 

El programa Referents d’Ocupació juvenil permet realitzar atencions directes i presencials a joves d’entre 16 i 29 anys de diversos municipis de la comarca, entre els quals hi ha Vacarisses. Com a les darreres edicions, l’atenció directa en els municipis es realitzarà al llarg de tot el 2022, els dijous, des de dos punts d’actuació: la Borsa de Treball, de les 12 a les 15 h, i el Punt de Vol, de les 16 a les 19 h.

 

Les persones interessades en rebre aquest assessorament poden ser derivades des de diferents agents, professionals i/o entitats, que estiguin en contacte amb població juvenil i puguin detectar joves que necessitin acompanyament i suport per a la inserció laboral: educadors/ores socials, personal de serveis socials, docents, entitats juvenils, orientadors/ores laborals, etc.

 

Aquest projecte és una iniciativa del Departament d’Empresa i Treball, impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en col·laboració amb la Secretaria de joventut, que té per objectiu principal coordinar-se amb els diferents dispositius de les administracions públiques que treballen amb joves, per donar-los la millor atenció i els recursos més adients tenint en compte les seves necessitats. El programa compta amb el finançament del SOC, el Ministerio de Trabajo y Economía Social i el Fons Social Europeu.  • Referents d’Ocupació Juvenil
  • Orientació juvenil en formació i ocupació.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats