Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Onze establiments de Vacarisses participen al projecte Treball, Talent i Tecnologia

4 d'abril de 2022


El següent pas per avançar cap a la digitalització dels negocis serà l’adquisició progressiva de coneixements a través de diferents càpsules formatives

 

El projecte Activitat local i de serveis a persones i ciutadania ha permès plantejar propostes i idees per avançar en la digitalització a 11 negocis de comerç, restauració i serveis de Vacarisses, que hi participa de forma coordinada amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental i amb la subvenció de la Diputació de Barcelona. A partir de l’anàlisi de maduresa digital i la identificació de negocis que podien estar interessats en la incorporació de pràctiques digitals, es va engegar la fase de treball amb les empreses. Dues agents de capacitació i dinamització digital van dissenyar un procediment per a la presentació de propostes i treballar el contacte per a l’adhesió al projecte, ajustat a les característiques de cada municipi.

 

Amb aquesta finalitat, el treball es va iniciar amb un taller per compartir com estan canviant els hàbits de consum amb la digitalització, oferir informació sobre eines bàsiques que els comerços poden utilitzar per a la difusió i conèixer què pot oferir-los el projecte. A més, s’han fet visites personalitzades al mateix negoci per abordar la implementació de mesures digitals.

 

Els establiments participants estan valorant molt positivament l’atenció professional personalitzada que reben, que sovint obre la porta a unes possibilitats d’aplicació que desconeixien i/o no consideraven interessants prèviament. Pròximament, se’ls oferiran diferents càpsules formatives per adquirir progressivament coneixements sobre eines digitals de màrqueting, comunicació amb la clientela o gestió del negoci, comptant amb el seguiment de l’agent de dinamització digital per facilitar la implementació als negocis.  • Onze establiments de Vacarisses participen al projecte Treball, Talent i Tecnologia.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats