Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Pressupostos participatius 2022-2023

30 de març de 2022


Podreu presentar les vostres propostes durant el mes de maig, tant presencialment com telemàticament


Tornem amb una nova edició, la quarta, del procés participatiu de pressupostos, amb diferents fases que es duran a terme durant enguany i el 2023. Després de la seva planificació i disseny, encetem la primera fase, on entitats, col·lectius, veïnes i veïns podreu fer arribar les vostres propostes.


Es poden fer durant tot els mes maig, presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC) o telemàticament, a través de la Plataforma Participa311 (antiga Plataforma Decidim). Una vegada rebudes totes les propostes, es valoraran tècnicament i econòmicament per determinar quines se sotmetran a votació.

 

A l’igual que en passades edicions, les propostes han de reunir uns requisits mínims. Aquests es detallaran al díptic informatiu que rebreu a les vostres llars juntament amb el número de maig d’El Terme. A més, l’Ajuntament organitzarà un seguit de sessions presencials per assessorar i resoldre dubtes sobre les vostres propostes i la seva presentació.


Campanya de comunicació per incitar a la participació
A la passada edició d’El Terme, a les xarxes socials i en alguns equipaments municipals, s’ha difós una campanya amb la imatge de veïnes i veïns de Vacarisses enunciant prejudicis sobre els pressupostos participatius. Durant aquest mes d’abril, les mateixes persones desmentiran tots aquests tòpics. L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar la participació en aquest procés de pressupostos, i demostrar que és la gent, participant, qui pot canviar les coses.  • Pressupostos participatius 2022-2023
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats