Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Reunió amb el Servei Català de la Salut

21 de març de 2022


L’Ajuntament de Vacarisses continua reclamant millores per al CAP del municipi

 

Des de l’Ajuntament de Vacarisses, es continua treballant per reclamar millores al CAP. Després de la reunió mantinguda fa uns dies amb responsables de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Montserrat, l’alcalde del municipi, Antoni Masana, i la regidora de Sanitat, Olga Serra, han traslladat les queixes per la limitació d’horaris i la manca de pediatra a la directora de la regió sanitària de la Catalunya Central del Servei Català de la Salut. Des de l’organisme, són conscients de la situació, que tractaran aquesta mateixa setmana en una reunió amb l’ABS Montserrat.

 

Mentre no es normalitzi la disposició d’equip mèdic, una de les solucions possibles seria obrir el CAP una tarda i reduir un matí, oferint un ventall més ampli d’horaris. L’horari habitual es preveu restablir en un parell de mesos.

Quant a la manca de pediatra, el Servei Català de la Salut apunta a la falta generalitzada de personal especialitzat a tota Catalunya. Fins després de l’estiu, quan es preveu la reincorporació de la pediatra del CAP vacarissà, es garantirà la presència d’una infermera pediàtrica, que rebrà el suport de l’equip de metges de família.

 

Des del Servei Català de la Salut, hi ha el compromís de fer seguiment de totes les alternatives plantejades, així com d’informar l’Ajuntament de Vacarisses de futures novetats al respecte.  • Regió sanitària de la Catalunya Central del Servei Català de la Salut.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats