Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Jazz Pretenders actua a Vacarisses

10 de març de 2022


El quartet liderat pel saxofonista Jordi Blanch presenta el seu nou disc, "Big Jump", en el marc del Festival de Jazz de Terrassa

 

El reconegut grup Jazz Pretenders actuarà el 18 de març a Vacarisses, en el marc del Festival de Jazz de Terrassa. El grup, liderat pel saxofonista Jordi Blanch, presentarà el seu tercer disc, Big Jump, editat pel segell Fresh Sound records.

 

Jazz Pretenders s'endinsa en els territoris de la fusió amb una sorprenent originalitat. El quartet comptarà amb la veu de Marian Barahona (La Vella Dixieland), cantant de prestigi internacional.

 

Jordi Blanch ha aconseguit que Jazz Pretenders sigui un referent del jazz elèctric. Després de Camí de l'horitzó i Pretensions elèctriques, ara arriba aquest tercer disc carregat de ritmes trepidants i sonoritats modernes. L'actuació a Vacarisses és el punt de partida de la gira que els portarà a Barcelona (12 d'abril) i Madrid (26 de maig).

 

La trajectòria de Jordi Blanch

Jordi Blanch prové d'una família de músics on va aprendre a respectar i estimar la música. El saxofonista i compositor porta més de 20 anys treballant en múltiples projectes: Jazz Pretenders, The Excitements, London Jazz Sextet, Betty Harris, the Suitcase Brothers, The Otis Redding Show, Aishah Davis Band, Riders i Justerini & Blues. El potent so del seu saxo tenor l'ha portat a participar en grans festivals i escenaris: Mont-real Jazz Festival, Festival Blues London -Royal Albert Hall-, Festival Jazzablanca Casablanca, Festival Jazz St. Petesburg, Festival de Jazz Cercle de Belles Arts de Madrid, Festival de Blues de Barcelona, Festival de Jazz de Terrassa o Edinburgh Jazz.  • Jordi Blanch
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats