Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El 8M a Vacarisses

3 de març de 2022


L’Ajuntament ha organitzat una programació diversa, amb cabuda tant per a la formació com l’oci, sense oblidar la reivindicació dels drets de les dones

 

Un any més, el 8 de març es commemora el Dia Internacional de la Dona. L’Ajuntament de Vacarisses ha organitzat un conjunt d’activitats i actes diversos, adreçats a tots el públics i de caràcter formatiu i lúdic, sense oblidar la part més reivindicativa d’aquesta data.

 

La programació s’encetarà el dilluns 7, amb un debat intergeneracional al Casal de la Gent Gran. Sota el títol Dones, l’ara i l’abans a Vacarisses, comptarà amb la col·laboració de l’experta Sílvia Suárez, de la Casa Galèria, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Terrassa.

 

El mateix dimarts 8, es llegirà el manifest del 8M al davant de l’edifici de l’Ajuntament de Vacarisses, mentre que l’acte institucional tindrà lloc l’endemà, dimecres, a la Plaça de la Dona. Hi participaran la colla castellera Potes Roges, l’Escola Municipal de Música i la Colla de Gegants.

 

El dijous 10, la biblioteca municipal El Castell acollirà un taller sobre salut sexual femenina, a càrrec de l’assessora i promotora de benestar sexual Marta García. Ella ens ajudarà a prendre consciència de la importància de la salut sexual, a més de contribuir a desempallegar-nos de dubtes, falses creences i prejudicis.

 

La programació del 8M es clourà el dissabte 12 de març, a la plaça del Casal de Cultura. Al migdia, podrem gaudir de l’espectacle de titelles Cua de rata. Ton Muntané ens presentarà les trepidants aventures de la Mònica en un món de bruixes, monstres i fantasmes; les desventures d’un pare cansat de manar els seus fills, i les trifulgues del germà, que fa el que pot. Una reflexió per a totes les edats sobre l’educació i el gènere. Tot seguit, les DJ Maria Antonieta posaran el to musical a la jornada.

 

   • 8M 2022. Font: Generalitat de Catalunya
  • 8M

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats