Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’Ajuntament adquireix una nau industrial per a la brigada i com a magatzem municipal

24 de febrer de 2022


El nou espai, més ampli i diàfan, augmentarà la seguretat i millorarà l’operativitat del servei

 

Aquest mes de febrer, s’ha oficialitzat la compra d’una nau industrial al Polígon Industrial de Can Torrella per traslladar-hi la brigada municipal i com a magatzem, amb un cost de 320.000 euros. Tot i que la intenció inicial de l’equip de govern era construir un nou equipament per a aquestes finalitats, l’elevat cost de les obres ha fet més viable l’opció de compra d’una nau que s’adeqüés a les necessitats.

 

I així és. El nou equipament és un espai ampli i diàfan, de més de 600 m2. A més, augmenta la seguretat, sobretot quan a l’entrada i sortida dels vehicles de la brigada, es troba més al centre de tot el terme municipal.

Aquesta adquisició ajudarà també a reduir els diversos punts d’amuntegament de material que hi havia fins ara per la manca d’espai disponible. Així, es millorarà l’operativitat de la brigada. Alhora, la nau servirà de magatzem municipal.

 

El trasllat al nou equipament s’iniciarà les properes setmanes, després de realitzar-hi les adequacions tècniques necessàries. Quant a l’espai de La Fàbrica utilitzat fins ara per la brigada, l’Ajuntament n’estudiarà els usos per valorar l’opció més òptima.  • L’Ajuntament de Vacarisses adquireix una nau industrial per a la brigada i com a magatzem municipal.
  • L’Ajuntament de Vacarisses adquireix una nau industrial per a la brigada i com a magatzem municipal.
  • L’Ajuntament de Vacarisses adquireix una nau industrial per a la brigada i com a magatzem municipal.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats