Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Assessorament sobre transformació digital per als negocis de Vacarisses

14 de febrer de 2022


Després d’una sessió formativa conjunta, s’inicien les primeres trobades personalitzades, en el marc del projecte Treball, Talent i Tecnologia


El passat 8 de febrer al vespre, es va dur a terme la sessió en línia Quina difusió i digitalització podem fer els negocis a Vacarisses? Adreçada a tots els negocis de proximitat del municipi, s’hi van tractar diferents temes rellevants per a comerços, restaurants i empreses de serveis, com són els canvis en els hàbits de consum de la clientela, l’era actual de la digitalització i algunes eines i pautes sobre què poden fer els negocis de proximitat per millorar la seva difusió.

 

Les persones participants van posar especial interès a les possibles sinergies entre els negocis del municipi, tant fora com dins del marc de la digitalització (#vacarissescomerç), l’avenç en la difusió dels propis negocis i l’esforç de l’Ajuntament de Vacarisses per fomentar la dinamització del comerç, amb la propera incorporació d’una tècnica de dinamització.


La sessió va finalitzar amb la presentació del projecte Treball, Talent i Tecnologia, un servei gratuït i adaptat a les necessitats de cada negoci, amb assessorament, acompanyament i capacitació en temes de transformació digital (estratègia i màrqueting comercial, comunicació i xarxes socials). D’aquesta manera, es va donar el tret de sortida a les primeres trobades d’assessorament personalitzat per als negocis interessats i que tinguin la mirada posada en temes de salut i qualitat de vida, sostenibilitat i/o oci i turisme. El projecte Treball, Talent i Tecnologia està subvencionat totalment per l’Ajuntament de Vacarisses, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Diputació de Barcelona.

 

Si gestiones un negoci de comerç, restauració o servei a Vacarisses, tens interès en progressar cap a la digitalització i encara no hem t’hem contactat, t’animem a enviar-nos un correu electrònic a promociovacarisses@gmail.com, amb l’assumpte “Programa TTT”.  • Tecnologia
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats