Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’Ajuntament premia els millors aparadors de Nadal

24 de gener de 2022


La Paradeta, la Farmàcia Yolanda España, El Camí de l’Obac, PUCeduca i el Restaurant La Pastora s’enduen els guardons de les diferents categories

 

Un any més, l’Ajuntament de Vacarisses va convocar el Concurs d’aparadors de Nadal, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç, les empreses de serveis i l’hostaleria local, especialment en les circumstàncies actuals en què la pandèmia afecta directament els negocis. A més, es pretenia que les festes nadalenques omplissin de màgia la població i els establiments vacarissans.

 

Així, del 9 al 27 de desembre, la població va poder escollir el seu aparador favorit, dipositant les butlletes dels comerços participants en unes urnes situades en diversos equipaments municipals. El premi popular ha estat per a La Paradeta, un establiment ja guardonat en anteriors convocatòries. Enguany, han creat una família de ninots de neu amb caixes reciclades de la botiga, a més de decorar l’aparador amb rotlles de paper higiènic ben engalanats.

 

El Concurs d’aparadors de Nadal també ha lliurat els premis del jurat. El primer guardó ha estat per a la Farmàcia Yolanda España, amb un aparador on ha treballat tota la família en les seves estones lliures. El resultat: arbres de Nadal fets amb paper i fusta, i una impressionant família de rens també de fusta.

 

El jurat del certament ha valorat l’ús de materials ecològics i, en aquest cas, el premi ha estat per al bar-restaurant El Camí de l’Obac. El seu aparador incloïa la casa del Pare Noel feta de cartró i on s’hi podien apreciar dues plantes: en una, un arbre de Nadal (pinya), el Pare Noel (paper higiènic) i una taula (suros de les ampolles de vi del restaurant), i a l’altra, una llar de foc il·luminada al costat dels elfs preparant els regals (cartró i paper). El detall més impactant era el fum que sortia de la llar! A més a més, els entorns de la casa s’han decorat amb trineus i rens de cartró.

 

El premi original ha estat per a PUCeduca, on unes caixes de fusta formaven un magnífic arbre de Nadal. A l’interior de cadascuna d’elles, s’exposava un joc de la botiga.

 

El premi de qualitat artística se l’ha endut el Restaurant La Pastora, que participava al concurs per primer cop. La seva creació era un pessebre nadalenc fet a mà per un grup de clients anomenats PGO i on es podia llegir “Amb un amic al costat cap camí és massa gran”.

 

Els establiments premiats han rebut entre 100 i 200 euros, segons la categoria. Enhorabona!  • Premi lliurat a La Paradeta.
  • Premi lliurat a la Farmàcia Yolanda España.
  • Premi lliurat al Camí de l'Obac.
  • Premi lliurat al Restaurant La Pastora.
  • Aparador de PUCeduca.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats