Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Dinar amb companyia per a la gent gran

22 de desembre de 2021


Col·labora amb el projecte de Càritas Vacarisses a través de les guardioles que es repartiran per alguns comerços

 

Càritas Parroquial de Vacarisses ja fa un temps va detectar l’existència de gent gran que pateix soledat i problemes econòmics, moltes vegades en silenci. Aquestes persones estan soles per realitzar totes les tasques de la llar, especialment la preparació dels àpats, fet que comporta falta de ganes de cuinar i, per tant, una alimentació inadequada.

 

A més, la manca de companyia i de relació amb persones que comparteixen entorn, edat i interessos pot derivar en situacions d’angoixa i patiments mentals no desitjats. El problema s’agreuja en el cas de persones necessitades econòmicament.

 

Davant d’això, Càritas va endegar al 2018 el projecte Dinar amb companyia, que consisteix en servir dinars i que aquests es puguin realitzar juntament amb altres persones. Aquest servei, que compta amb el suport de les regidories d’Acció Social i Gent Gran, s’ofereix tots els dimarts i els dijous, de les 13 a les 16 h, al Casal de la Gent Gran. Per poder-hi assistir, s’ha d’avisar amb antelació al telèfon 650 60 23 74 (horari de trucades: els dilluns i dimecres, de les 11 a les 13 h).

 

La població en general pot col·laborar en el projecte a través de les guardioles que es repartiran per alguns comerços de Vacarisses, com l’estanc Cal Perdet. Gràcies per endavant!  • Guardiola per col·laborar amb el projecte "Dinar amb companyia".
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats