Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Cloenda del XIII Programa de Foment de la Lectura

21 de desembre de 2021


Sota el títol de Biblioclima, s’ha centrat en el canvi climàtic

 

El passat 17 de desembre l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, va lliurar els diplomes de la XIII edició del Programa de Foment de la Lectura Biblioclima, enguany anomenat així per tractar el canvi climàtic. A l’igual que altres activitats de Foment de la Lectura anuals dirigides a infants de 1r i 2n, Biblioclima ha tingut una durada de tres mesos, de setembre a desembre, amb l’objectiu de crear hàbit lector, fomentar l’accés a la cultura i potenciar el plaer de llegir.

 

Per a aquesta XIII edició, l’editorial Zahorí Books ha cedit els drets d’imatge del seu àlbum il·lustrat SOS Monstres de veritat, a partir del qual s’han elaborat els cromos que anava guanyant cada infant quan llegia un llibre i passava la seva prova de comprensió lectora. En total, han estat 10 llibres i 10 proves de lectoescriptura que s’han dut a terme cada tarda des de la sala infantil de la biblioteca municipal El Castell.

 

Volem felicitar a Valentina De Backer Limiñana, Ingrid Borrell Martínez, Roc Carreras Pérez, Aina Choi Bertolín, Roger Cirotti Sañé, Amina El Loukili Arcos, Carla Eslava Roselló, Quim Faravelli Sánchez, Pere Farrés López, Dylan i Zoe Fortunati Moreno, Abril Guzman Salvador, Eric Holtappels Adan, Berta Jornet Kotnik, Pablo Martín Ramos, Carla Martín Vega, Leyre Moreno Morales, Marc Pérez Rivero, Eric Querol Sánchez, Neus i Nil Rius Pérez, Gina Sans Saiz, Marc Santamaria Palomar, Ágata Straccia, Joan Ustrell Sabaté, Noa Vargas Soriano i Eloi Vázquez Clavel. Han demostrat ser grans lectores i lectors!! També volem donar les gràcies a les seves famílies, que han fet l’esforç de portar els infants a la biblioteca gairebé cada setmana i motivar-los a llegir des de casa.

 

A partir del mes de febrer, començarà el Programa de Foment de la lectura adreçat a infants de 3r a 6è de primària. Per a més informació, us podeu adreçar a la biblioteca o enviar un mail a b.vacarisses.ec@diba.cat.


Relació directori

Biblioteca municipal El Castell  • Cloenda del XIII Programa de Foment de la Lectura.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats