Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es constitueix la Comissió d’absentisme

20 de desembre de 2021


El seu objectiu és fer un seguiment dels casos que es puguin donar als centres educatius de Vacarisses i treballar amb famílies i alumnes per revertir la situació

 

Al ple de maig, es va aprovar el Programa de tractament de l’absentisme escolar de Vacarisses, impulsat des de la Regidoria d’Educació. A finals de novembre, va tenir lloc la primera trobada per constituir la Comissió d’absentisme, que vetllarà pel compliment del programa, fent un seguiment d’aquells casos d’absentisme que es puguin donar als centres educatius vacarissans i treballant amb les famílies i l’alumnat per revertir la situació.

 

I és que l’objectiu principal d’aquest programa és aconseguir la plena escolarització dels infants de 3 a 16 anys, doncs és a través de l’educació que aconseguirem una societat pròspera. Tot i que l’escolarització és obligatòria a partir dels 6 anys, s’ha considerat necessari poder començar el seguiment des del cicle infantil.

 

A la Comissió d’absentisme, participen agents del municipi com la Regidoria d’Educació, les direccions de les escoles de primària i de secundària, l’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP), la Regidoria d’Acció Social, la Policia local i l’inspector del Departament d’Educació.  • Es constitueix la Comissió d’absentisme.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats