Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El ple municipal estrena el sistema de vídeo actes

28 d'octubre de 2021


La d’aquest vespre serà la primera sessió presencial des de febrer de l’any passat

 

Un cop aixecades les restriccions per la Covid-19, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vacarisses tornarà a acollir aquest vespre una sessió presencial, tot i que encara sense públic i amb mascareta. El ple de febrer de 2020 va ser el darrer que s’hi va celebrar i, a partir de l’abril del mateix any, totes les convocatòries van ser via Zoom i amb retransmissió en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

 

Tot i la presencialitat, el ple d’avui també es podrà seguir en directe per Youtube, gràcies al sistema de vídeo actes, una novetat en què es treballa des de fa més d’un any, però que va quedar aturada per la pandèmia de la Covid-19. Els darrers mesos també s’han aprofitat per condicionar la Sala de Plens amb tota la tecnologia necessària: càmeres, micròfons, programari, etc.

 

Així, a través de la plataforma eCityclic, es gestionaran la publicació i la consulta de la documentació relacionada amb les sessions municipals. A banda de permetre que el ple sigui telemàtic, es fomentarà encara més la transparència de l’ens.  • La Sala de Plens, a punt per a la primera sessió presencial des de la pandèmia.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats