Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es convoca una reunió de coordinació de seguretat a l’Ajuntament de Vacarisses

18 d'octubre de 2021


El cap de l’ABP de Terrassa dels Mossos d’Esquadra deixa clar que es tracta d’un fenomen que s’està donant a moltes poblacions i valora positivament el desplegament que hi havia ja des de l’inici de la festa major

 

Arran dels fets violents ocorreguts el passat dissabte a la matinada, a les 8 hores d’aquest matí s’ha convocat una reunió de coordinació de seguretat a l’Ajuntament de Vacarisses, oberta també a portaveus dels grups a l’oposició. Hi han assistit el cap de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Terrassa dels Mossos d’Esquadra, Francesc Flores; el cap de la Policia local, Francisco Márquez; l’equip de govern de l’Ajuntament, i portaveus d’UIPV, Veïns per Vacarisses i Movem Vacarisses. Ciutadans i PSC han excusat la seva absència.

 

Des de Mossos d’Esquadra, s’ha confirmat el nombre de detinguts: el conductor del cotxe que va protagonitzar l’intent d’atropellament i 4 persones de Vacarisses sense cap vinculació amb aquest fet. El cap de l’ABP de Terrassa ha volgut deixar clar que es tracta d’un “fenomen que s’està donant a moltes poblacions, normalment al marge dels actes oficials de festa major”. Flores, a més, ha valorat positivament el desplegament de seguretat que hi havia des de divendres, amb el doble d’efectius de la Policia local, educadors i educadores de carrer, i Punts lila per prevenir i actuar contra les violències masclistes, així com controls d’alcoholèmia a l’entrada del municipi.  • Façana de l'Ajuntament de Vacarisses.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats