Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Cicle de Teatre Infantil

7 de setembre de 2021


Entre setembre i novembre, els més menuts podran gaudir de tres obres que combinen dansa, circ i humor


Com cada tardor, torna el Cicle de Teatre Infantil, que oferirà 3 peces entre els mesos de setembre i novembre. Mira Miró encetarà el certamen, de la mà de la companyia mallorquina Baal. Aquest espectacle de dansa i animació de vídeo neix de l’univers de Joan Miró, emmarcant-se en una selecció de l’obra gràfica de l’artista. Els colors vius, les formes geomètriques i l’aparent “totipotència” de les figures i personatges estimulen la fantasia dels més menuts, deixant entreveure que tot és possible. Les pintures de Miró esdevenen vives de forma màgia per transportar-nos a un univers imaginari i experimentar l’aventura d’un viatge al cosmos, plena de descobriments i sorpreses.


A l’octubre, serà el torn de la companyia La Tal. Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l'últim soterrani de l’Italino Grand Hotel, hi ha la bugaderia. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma els llençols. Viu i somia entre ells i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra.


El Cicle de Teatre Infantil d’enguany es clourà al novembre, amb Globe Story de la companyia El Perro Azul Teatro. Aquest espectacle aprofita la comicitat i el ritme trepidant del cinema mut per explicar una història d’amor. Ambientat en un espai cinematogràfic, hi apareixen un home i una dona que utilitzen dues escales, un bagul i un munt de globus per inventar gronxadors, tempestes, muntanyes, nadons, barques, platges o cors. L’espectacle embolcalla el públic en una història carregada d’humor i sorpresa, poesia i enginy.


Totes les representacions tindran lloc al Casal de Cultura i les entrades es podran adquirir anticipadament a través de la plataforma online Entràpolis.


Relació directori

Casal de Cultura

  • Adreça C/ dels Oms, 1
  • Horari En funció de les activitats.
  • Email cultura@vacarisses.cat
  • Telèfon 93 835 90 02 (ext. 240)
  • Fax 93 835 94 07


  • "Globe Story"
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats