Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Propostes guanyadores dels pressupostos participatius

1 de setembre de 2021


Escollides les dues propostes que es portaran a terme


Després de la recollida de propostes i la seva valoració, el passat mes de juliol es va obrir la fase de votació de les propostes finalistes. En aquesta fase, hi han participat 285 persones, veïnes i veïns de Vacarisses que han pogut escollir entre diferents opcions. D’aquestes, més de la meitat ho han fet de forma telemàtica a través de la Plataforma Decidim, mentre que la resta ha optat per fer-ho presencialment als punts habilitats.


De les 8 propostes finalistes sotmeses a votació, les que han rebut més suports són:

1. Compra de nous abeuradors per a gossos (98 VOTS)
2. Porxo a l’entrada de l’Institut (82 VOTS)


La proposta que ha quedat en primer lloc ha estat la compra de nous abeuradors per a gossos; quan es troba un gos perdut, temporalment s’acull a les casetes situades a l’espai de l’antiga deixalleria. La proposta vol millorar els abeuradors actuals, substituint-los per uns d’automàtics que proporcionen aigua neta d’una manera fàcil i segura. En segon i tercer lloc, han quedat empatades en número de vots les dues propostes rebudes per part de l’AMPA de l’Institut de Vacarisses. Per una banda, la construcció d’un porxo a l’entrada de l’institut i, per l'altra, la restauració de la zona d’esbarjo situada al bosquet de davant. Aquest empat s’ha desfet pel major número de vots com a opció prioritària de la construcció del porxo.


Una vegada decidits quins dels projectes proposats tirarem endavant, s’iniciarà la fase d’execució durant el darrer trimestre de l’any 2021 i començarem a planificar el proper procés amb la intenció de rebre més propostes i aconseguir la màxima participació per part de les entitats i dels veïns i veïnes.

 

Propostes guanyadores

1. Abeuradors gossos - 280
Quan es troba un gos perdut, temporalment s'acull a les casetes de gossos situades a l'espai de l'antiga deixalleria. La proposta vol millorar els abeuradors actuals, substituint-los per uns d'automàtics que proporcionen aigua neta d'una manera fàcil i segura. 


2. Porxo institut - 59.739
Espai cobert a l'entrada de l'institut de Vacarisses per aixoplugar-se. L'import inclou el projecte, la direcció i l'execució de l'obra.  • Pressupostos participatius 2022-2023
  • Tipus de vot
  • Vots per proposta
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats