Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Obertes les inscripcions a les activitats de la Festa Major 2021

21 de juliol de 2021


L'increment de casos de covid-19 ha provocat que tinguem una Festa Major una mica diferent de la prevista. Les activitats nocturnes i les susceptibles de generar grans aglomeracions queden ajornades a l'espera d'una millora significativa de la situació epidemiològica. Però la festa continua endavant, sempre amb la seguretat dels assistents en primer terme i respectant escrupolosament les indicacions del PROCICAT. Ja està actiu el web de la festa major, on es poden consultar les activitats previstes.

 

Amb el tast d’un concurs matinal infantil de pintura a la Biblioteca El Castell, la repicada de campanes donarà el tret de sortida a la festa, el pregó, la proclamació de la pubilla i l’hereu del 2020 i del 2021 i una gran gala de màgia durant la nit del dimecres 28. En els dies posteriors se celebraran l’espectacle infantil ‘Les vacances de madame Roulotte’, una escape room familiar, un concurs infantil de pintura, diverses competicions esportives (campionat de futbol, cursa atlètica, campionat de natació, aquatló infantil), l’espectacle de circ Final áureo de la Companyia Uparte, una audició de sardanes amb la cobla La Principal de Terrassa, un concert d’havaneres amb el grup Les Anxovetes, un acte cultura popular amb gegants i castellers i un espectacle de foc amb els Diables de Vacarisses. Esperem que ho gaudiu.

 

Recordeu que totes les activitats funcionaran amb inscripció prèvia a través del web de la festa:

  • Les inscripcions es tancaran dilluns 26 de juliol o quan s’arribi a l’aforament màxim.
  • En cas que no s’hagi arribat a l’aforament màxim, podran accedir les persones sense inscripció donant el seu nom i cognoms per a registre de traçabilitat.
  • Si heu fet inscripció prèvia, caldrà que arribeu, com a mínim, 30 minuts abans.
  • Si teniu qualsevol símptoma sospitós, absteniu-vos de venir.
  • Una vegada dins el recinte, qui en surti, perdrà la localitat assignada.  • Vacarisses FM 2021_cartell_print (2)_page-0001.jpg
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats