Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El nou director de l’Agència Catalana de Residus visita Vacarisses

19 de juliol de 2021


El nou director de l’Agència Catalana de Residus (ACR), Isaac Peraire Soler, va visitar el divendres passat les instal·lacions del Centre de Tractament de Residus (CTR). Posteriorment, es va reunir amb l’alcalde de Vacarisses, Toni Masana Ubach, i el regidor de Medi Ambient, Pere Casas Ardanaz.
 
L’alcalde Masana va traslladar al nou director de l’ACR les queixes sobre les pudors provinents de Coll Cardús (unes 900 en un any) i el malestar de la població per aquesta problemàtica. Peraire es va comprometre a treballar pel màxim control de l’explotació i del CTR per part de l’ACR i per ser el màxim d’exigents. 
 
En la mateixa línia que manté l’Ajuntament, l’Agència es va comprometre amb el tancament de l’explotació quan s’hagi arribat al nombre màxim de tones que estableix en el pla de tancament. Aquest abocador, doncs, té data de clausura d’una vegada per totes.
 
L’alcalde també va sol·licitar que, de cara al setembre, tingués una nova reunió on també assistís l’entitat Prou Pudors.  • Reunió ACR.jpg
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats