Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Posada en marxa a Vacarisses del programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona

5 de juliol de 2021


Aquest dimarts dia 6 comença el procés de diagnosi de les activitats econòmiques locals.

 

Es posa en marxa el projecte Activitat local i de serveis a persones i ciutadania, dins del programa Treball, Talent i Tecnologia subvencionat per la Diputació de Barcelona. Promourà la transformació digital per augmentar la competitivitat i l’ocupabilitat, especialment d’aquelles activitats de comerç, serveis i restauració que posin la mirada en la salut i la qualitat de vida, la sostenibilitat i l’oci i el turisme.

 

El projecte proposa actuar per reforçar l’activitat econòmica en l’àmbit local, per estimular i acompanyar la transformació digital de persones i negocis que aposten per l’adaptació a nous reptes i demandes de la societat. L’objectiu és promoure el talent i la tecnologia amb voluntat de transformar i generar creixement des de l’activitat local i de proximitat.

 

L’actuació arrenca amb un procés de diagnosi inicial amb les activitats econòmiques locals especialment lligades a activitats comercials, de restauració i serveis. Amb aquesta primera actuació s’identificaran els interessos envers la transformació digital, el nivell de coneixements i maduresa digital i la relació dels negocis envers les prioritats marcades en el projecte pel que fa a l’orientació de l’activitat.

 

A Vacarisses disposarem d’una agent de Capacitació i Dinamització Digital per desenvolupar l’acció amb un plantejament a mida de les necessitats detectades en els negocis i un assessorament a persones, tant en situació d’atur com en actiu, que puguin treballar en aquest àmbit.

 

Aquesta actuació es durà a terme amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental durant aquest any i fins a desembre de 2022. Es desenvoluparà juntament amb els municipis de Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Ullastrell i Viladecavalls.  • ttt-2.jpg
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats